Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Resurse

 

Societatea noastră beneficiează de bază materială, de dotarea tehnică şi tehnologică necesară pentru realizarea unei productivităţi ridicate, cu menţinerea şi îmbunătăţirea permanentă a calităţii.

Pe lângă conducerea amintită, proprietarul supraveghează şi supervizează activitatea. Apoi, mai ajută la bunul mers al lucrurilor încă 7 ingineri, 2 subingineri, 3 maistri, 1 economist, 1 contabil, personal specializat, desenatori tehnici, devizieri etc.

Activitatea se desfăşoară pe o suprafaţă de 10.600 mp din care 6.900 mp sunt propietatea societăţii. Pe aceste terenuri sunt amplasate: sediul administrativ, magaziile şi depozitele de materiale, atelierele de confecţii metalice, de întreţinere, parcurile auto şi de utilaje, garajele.

Personalul de execuţie a crescut în permanenţă atât numeric, cât şi ca nivel profesional, ajungându-se la peste 70 de muncitori, specialişti în diferite domenii de activitate: betonişti, dulgheri, fierar-betonişti, sudori autorizaţi I.S.C.I.R. în sudarea cu arc electric şi sudori autogeni, sudori autorizaţi I.S.C.I.R. în sudarea polietilenei, instalatori de apă-canal şi gaz, atestaţi A.N.R.E., electricieni atestaţi A.N.R.E. şi pentru atmosferă potenţial explozivă, gradul de protecţie IP00-IP65, zidari, lăcătuşi, montatori conducte şi maşinişti de utilaje.

De asemenea, deţinem toate utilajele de transport şi montaj pentru executarea lucrărilor contractate, pe care în limita disponibilului le închiriem.

detalii